Samsung Galaxy S5 Metal Kasa İle Gelmeyebilir

Samsung kanadının pazara sürdüğü Galaxy S4 modelinin satışlarından pek memnun olmadığı için Galaxy S5 modelini daha erken bir tarihte pazara süreceği bilgisi son dönemde oldukça fazla duyulur hale geldi.

Ancak gelen son bilgilerden bir tanesi de Samsung Galaxy S5 serisini Metal Kasa olarak bekleyenleri son derece üzen bir haber olarak kayıtlara geçti.

Samsung kanadının yeterli Ar-Ge yapamadığı ve Galaxy S5 modelinin ön plana çekilmesinden dolayı kasada gereken seviyeye gelemedikleri bilgisi gelirken, duyumlar pazara çıkacak olan Galaxy S5 modelinin Note 3 serisinde kullanılan Sahte Deri Kasa ile pazara çıkacağı yönünde.

Bu noktada da Metal Kasa Samsung Galaxy S5 beklentisi ne yazık ki yok oluyor ve yerine Suni Deri Samsung Galaxy S5 modeli ortaya çıkmış oluyor. Tabi ki bu iki bilgi de Net olarak Samsung kanadından verilen bilgiler değil.

Samsung Galaxy S5 Metal Kasa İle Gelmeyebilir
Samsung Galaxy S5 Metal Kasa İle Gelmeyebilir

Yani cihazın Samsung Galaxy S4 modeli ile birebir aynı olması gibi bir gerçekle de karşılaşabiliriz.

Bu arada Samsung firmasının 2014 Ocak veya 2014 Şubat ayı içerisinde Samsung Galaxy S5 modelini tanıtması ve Apple iPhone 5S serisi ile kıyasıya bir rekabete girişmesi bekleniyor.

 

Samsung Galaxy S5 Metal Kasa İle Gelmeyebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yeni Samsung Galaxy Note 10.1 hayatınızı nasıl kolaylaştırır?: Yeni Samsung Galaxy Note 10.1, günlük işleriniz…

    Cevapla