Samsung’un Ultra Dayanıklı Modeli Samsung Galaxy XCover 4 Duyuruldu

Samsung firmasının Dayanıklılık Üzerine kurgulanmış serisi olan XCover ailesinin yeni modeli Samsung Galaxy XCover 4 duyuruldu.

Daha önce FCC Onayı ile ortaya çıkan cihaz resmi olana Samsung cephesi tarafından duyuruldu. Samsung Almanya tarafından web sitesine eklenen modelin 2017 Nisan ayı içerisinde resmi olarak satışına başlanması bekleniyor.

Zorlu Koşullar için özel olarak üretilen XCover ailesi bundan birkaç sene önce ilk modeli ile ülkemizde Bimeks Teknoloji Marketleri tarafından öz<el olarak getirilip satılmıştı. Sonraki senelerde ise XCover ailesinin modelleri ülkemizde satışa girmedi.

 

Samsung Galaxy XCover 4

 

ABD Askeri Satndartlarından MIL-STD 810G’ye Sahip

IP68 Sertifikasına sahip olan cihazı aslında diğer modellerden ayıran en temel özellik Amerika Birleşik Devletleri Ordusu tarafından bir Kalite Standartı haline getirilen MIL-STD 810G ile kullanıcı karşısına çıkması.

Bu yapı sayesinde cihaz sadece Suya ve Toza karşı bir dayanım göstermiyor. Aynı zamanda dışarıdan gelen şok ve darbelere karşı da oldukça yüksek bir dayanım sunabiliyor.

Cihazın IP68 Sertifikası ile 30 dakika boyunca 1 metre derinlikteki su içerisinde rahatlıkla çalışabildiğini belirtmemiz gerek.

Ayrıca cihazın Güneş Radyasyonu, Tuz, Nem, Titreşim gibi birçok dış etmene karşı da başarılı bir dayanım gösterdiğinin altını çizmemiz gerek.

[stextbox id=”info”]Samsung S7710 Galaxy XCover 2 Türkiye’de Satışta[/stextbox]

 

Samsung Galaxy XCover 4

 

Samsung Galaxy XCover 4 Teknik Özellikleri

Öncelikli olarak cihazın ön yüzeyinde dokunmatik tuş konumlandırılmamış durumda. Gerek Home tuşu gerekse diğer tuşlar Fiziksel Tuş olarak ayarlanmış ve ön kısma 3 fiziksel tuş eklenmiş durumda.

2 GB Ram Bellek, 16 GB Dahili Depolama Alanı, Micro SD Kart Desteği, 4.99 İnçlik (1280*720p) HD TFT Ekran, 1.4 GHz’lik hıza sahip 4 Çekirdekli İşlemci, 2.800 mAh’lik çıkarılabilir batarya ve Android 7.0 Nougat İşletim Sistemi cihazın bazı teknik özellikleri.

172 gr ağırlığında olan cihazın kendisine eş değer olan modellerden biraz daha ağır olduğunu kabül etmemiz gerek. Ancak unutmamamız gereken konu cihazın almış olduğu sertifikalar sebebiyle ağırlığının da artmış olması.

 

Samsung Galaxy XCover 4

 

Samsung Galaxy XCover 4 Satış Fiyatı

Büyük ihtimalle yine ülkemizde satışı yapılmayacak modellerden birisi olacak olan XCover 4 modelinin 259 Euro gibi bir rakama satışa sunulacağını belirtelim.

Ortalama bir kur ile cihazın ülkemizde satışa çıkması durumunda muhtemelen 1.000 TL seviyesinde olmasını beklemek yanlış olmayacaktır.

Ancak dediğimiz gibi Samsung Türkiye bu konuda bir adım atar mı, ürünü ülkemizde satışa sınar mı bilemiyoruz.

Samsung’un Ultra Dayanıklı Modeli Samsung Galaxy XCover 4 Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir