Whatsapp Sınırlamaları Kaldırıyor

En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp gelecek olan yeni güncellemesiyle birlikte dosya gönderimindeki sınırlamaları kaldıracak.

 

2014’ün Şubat ayında Facebook’a tam 19 Milyar dolara satılan WhatApp en büyük mobil mesajlaşma uygulamalarından biri. Hemen herkesin özel konuşmalar ve toplu grup konuşmaları için kullandığı WhatsApp dosya gönderimi konusunda kullanıcılarına belirli sınırlamalar yapıyordu.sadece .pdf, .docx, .xlsx ve benzeri uzantılara sahip dosyaların gönderimine izin veren WhatsApp son güncelllemesiyle bu sınırları kaldırmayı hedefliyor.

Teknolojinin ve iletişimin hızla geliştiği ve insanların işlerini de buna göre ayarladığı günümüz şartlarında sürekli bir bilgi alışverişinde olduğumuz için, gündelik hayatımızda veya iş hayatımızda bir veri veya bir dosya göndermek için de artık en hızlı ve güvenilir yolları bulmaya çalışıyoruz. WhatsApp bu konudan çok yakınan kullanıcılarının sesine kulak verip var olan sınırlamaları kaldırıyor. Yayınlanacak yeni güncellemeyle birlikte istenen her dosya türünün karşı tarafa gönderilebileceğini açıklan WhatsApp, yaptığı açıklamadan sonra kullanıcılardan çoğunlukla olumlu tepkiler aldı.

Sınırlamaların kaldırılmasının riskli olabileceğini düşünenler de var. Kalkan sınırlarla birlikte özellikle virüslü ve tehlikeli dosyalarında hızla yayılabileceği endişesi de bir grup kullanıcı tarafından belirtilmiş durumda. WhatsApp tarafından bu konu hakkında yapılmış detaylı bir açıklama ise henüz gelmedi.

 

Whatsapp Sınırlamaları Kaldırıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir