FreeZone Abonesi Gençler Bedavaya Sınırsız Mesajlaşıyor

18 Yaş altı gençler artık FreeZone Faturasız Tarifesine geçince ayda 20 TL yüklemeleri durumunda 6 Ay Boyunca Vodafone İçi Sınırsız SMS gönderebiliyorlar.

Kampanya kapsamında FreeZone Faturasız Hatta geçiş yapan, FreeZone Faturasız Hat alan ya da hâlihazırda FreeZone Faturasız Hat Abonesi olanlar kampanyadan yararlanabiliyorlar. Tek şart ise ayda 20 TL lik bakiye yüklemek.

Kampanya kapsamında ek bir ödeme yapılmazken yüklenen 20 TL aramalarda ve Her yöne SMS gönderimlerinde kullanılabilmektedir. Şebeke İçi SMS gönderimlerinde herhangi bir alt ya da üst limit yoktur. Gönderim sayısı sınırsızdır.

Gençlerin tek yapması gereken Vodafone’da faturasız bir tarifeye numaralarını taşıdıktan veya faturasız yeni bir hat aldıktan sonraki ilk 30 gün içerisinde bir kereye mahsus GENCSMS yazıp 2222’ye göndermek. Sonraki ilk 6 ay boyunca her 20TL yüklediklerinde hatlarına otomatik olarak sınırsız SMS yükleniyor olacak.

FreeZone Sınırsız SMS Kampanyası Detayları 

  • Kampanya Vodafone faturasız tarifelerinden birini kullanan 18 yaş altı bireysel ön ödemeli genç aboneler için geçerlidir.
  • Hediyelerin kazanılabilmesi için başarılı şekilde kampanya süresi içinde 2222 servis numarası üzerinden GENCSMS yazarak abonenin kayıt olması gerekmektedir.
  • Belirtilen şartları sağlayarak kampanyaya dahil olan Vodafone aboneleri SMS hediyelerini yükleme şartı ile birlikte kazanacaktır. Abonelerin 30 günde bir 20 TL yüklemeleri durumunda Vodafone yönüne doğru atacakları SMS’ler ilk 6 ay boyunca ücretlendirilmeyecektir. İlk yüklemenin ardından geçen 30 günlük periyodun ardından abonelerin tekrar yükleme yapmamaları durumunda aboneler o ayki kullanım hakkını kaybederler ve promosyonu/paketi olmadığı durumda ücretlendirilirler.
  • Hediye SMS’ler katma değerli servisler ve uluslararası harcamalar için kullanılamaz.
  • SMS paketlerinin ; kampanyada verilen aynı yöne doğru SMS’e ve tarifeye göre kullanım önceliği bulunmaktadır.
  • Hediyeler aboneye ait aktif kullanım sürelerini etkilemeyecektir.
  • Hediye olarak verilen mesajlar üçüncü sahışlara transfer edilemeyecektir.
  • 1 GSM numarası sadece 1 kere kampanyasından yararlanabilecektir.
  • Hattın iptal olması veya abonenin baska bir hatta geçiş yapması halinde hediyeler silinip kullanılamayacaktır.
  • Kampanyaya girecek olan GSM numarası Vodafone’a ait;- Kara/gri listede yer almamalıdır.
  1. Kredi kartı black listte yer almamalıdır.
  2. Ceparan black listte yer almamalıdır.
  • Kötüye kullanım, bireysel kullanım amacına aykırı düşebilecek sayıda makine ve programsal yazılımla kullanımı ve ticari fayda saglamak amacı ya da süphesi yaratan aboneler kampanyadan cıkarılıp katılımı engellenecektir.
  • Kampanya 07.04.2012- 31.05.2012 tarihleri arasında geçerlidir. Numarasını Vodafone’a taşıyan abonelerin ilgili kampanyadan faydalanabilmeleri için hatlarının 07.05.2012 tarihine kadar aktif olması ve abonelerin kampanyaya başarılı şekilde giriş yapıp kampanya koşullarını yerine getirmeleri gerekmektedir.
  • Vodafone kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

 

FreeZone Abonesi Gençler Bedavaya Sınırsız Mesajlaşıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 28 Mayıs 2012, 02:46

    Kampanyanın bence kötü tarafı bu kampanyanın 24 yaş yerine sadece 18 yaş altı gençlere yönelik olması. 18 yaş altı gençler telefonları çok daha fazla kullandığı için böyle bir şey yapılmış. Sınırsız sms’in belirli bir sınırı var mı? Bu konuda bir bilginiz varsa paylaşabilrseniz sevinirim.

    • 1 Temmuz 2012, 15:16

      arkadasım; Sınırsız sms’in belirli bir sınırı var mı? diye sormussun adı üstünde sınırsız bi sınırı yok yani !! :)

  2. Aveadan vodafone gectım . Suan bana herhangı bı hedıye paketı verılecekmı ?

    • Geçiş sırasında bilgi verilmedi ise abone merkezine uğrayıp paketiniz ve hediyeler hakkında bilgi alabilirsiniz.