13 MP Ön Kamerası İle HTC Desire EYE Modeli Tanıtıldı

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Tanıtımı yapılmadan birçok özelliği basına sızan HTC Desire EYE modelinin resmi tanıtımı da yapıldı. 8 Ekim Çarşamba günü yapılan Double Exposure Etkinliği ile HTC yeni ürünü kullanıcılarla paylaşmış oldu.

Özellikle 13 MP değerinde Arka ve Ön Kamerası ile Fotoğraf Çekimi noktasında kullanıcıları heyecanlandırmayı başaran HTC Desire EYE serisi diğer özellikleri ile de pazarda kendisine has bir yer edinecek gibi görünüyor.

 

IPX7 İle Suya Dayanıklı Kasa

Suya ve Toza Dayanıklı seriler yerine daha çok suya dayanıklı bir yapıda pazara çıkan ve IPX7 Sertifikasına sahip olan HTC Eye serisi 13 MP değerinde Çift Led Flaşa sahip Ön ve Arka Kamera ile kullanıcı karşısına çıkıyor.

BoomSound Hoparlör ile ses noktasında da rakiplerinden bir adım öne geçmeyi başaran HTC Eye serisinin 1 metreye kadar su içerisinde sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde çalıştığı görülüyor.

Hem ön hem de arka kamera ile Full HD Video çekebilme imkânına sahip olacak olan Desire Eye serisinde özellikle çift led flaş sayesinde de karanlık ortam çekimlerinde daha başarılı sonuçlar alınmaya başlanmış durumda.

HTC Desire EYE Modeli Tanıtıldı
HTC Desire EYE Modeli Tanıtıldı

Donanımsal Olarak da HTC Eye Başarılı

5.2 inçlik Full HD ekrana sahip olan modelin ekranı 424 ppi değerine sahip ve oldukça net ve başarılı bir görüntü sunuyor.

Qualcomm firması tarafından üretilen SnapDragon 801 serisi 2.3 Ghz’lik hıza sahip 4 çekirdekli bir işlemciye sahip olan modelde Adreno 330 Grafik İşlem Birimi kullanılmış durumda.

İşlemci ve Ekran özellikleri ile HTC’nin2014 Amiral Gemisi olan HTC One M8 ile benzer özellikler taşıyan HTC Desire Eye serisi sadece Alüminyum Kasa’dan feragat etmiş gibi görünüyor.

2 GB Ram Bellek ve 16 GB Dahili Depolama Alanı ile pazara çıkacak olan modelde dilerseniz Micro SD Kart Desteği ile de depolama alanına ekleme yapabiliyorsunuz.

Android 4.4.4 Kit Kat İşletim Sistemi ve Sense 6.0 Ara Yüzü sayesinde hızlı ve sorunsuz bir kullanım sunan HTC Desire Eye serisi 2014 yılı bitmeden aralarında Türkiye Pazarının da bulunduğu birçok pazarda satışa çıkmış olacak.

13 MP Ön Kamerası İle HTC Desire EYE Modeli Tanıtıldı
13 MP Ön Kamerası İle HTC Desire EYE Modeli Tanıtıldı

One Serisi İle Birlikte Desire Serisi de Yükseliyor

Amiral Gemisi olarak HTC One serisini ön plana alan firmanın bu adımı ile HTC Desire serisini de yükseltmeye başladığı görülüyor.

Pazara ne kadarlık bir fiyat etiketi ile çıkacağı belli olmasa da eğer mantıklı bir fiyattan çıkış yaparsa HTC firması hem Samsung hem de Sony karşısında elini kuvvetlendirebilir.

Alüminyum Kasa yerine Plastik Yapıdaki bir kasa ile satışa çıkacak olması şuan 2.499 TL seviyesinden satışı yapılan HTC One M8 modelinden daha uygun bir fiyattan satışa çıkması anlamına gelecek gibi görünüyor.

Pazardaki ortalama fiyat beklentisi ise HTC Desire Eye modeli için  1.750 TL ile 1.999 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

13 MP Ön Kamerası İle HTC Desire EYE Modeli Tanıtıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir