Asus PadFone 2 Modeli Türkiye’de Satışa Çıktı

Asus tarafından pazara sürülen Asus PadFone 2 Akıllı Telefon & Tablet ürünü Türkiye pazarında uzun bir bekleyişin sonunda satışa sunuldu.

Asus Türkiye tarafından satışına geçtiğimiz günlerde başlanılan Asus PadFone 2 modeli ile daha önce detaylı bir yazı hazırlamıştık. (Asus PadFone 2 Özellikleri)

4.7 İnçlik bir ekrana sahip olan ve yanında gelen istasyon ile 10.1 inçlik bir Tablet PC halini alabilen Asus PadFone 2 modeli ülkemizde 999 USD + KDV gibi bir fiyat seviyesinden satışa sunulmuş durumda.

Fiyatı TL olarak hesaplamamız gerektiğinde ise karşımıza 1780 TL + KDV yani 2100 TL gibi bir fiyat çıkmış oluyor. Yani Asus PadFone 2 ile Apple iPhone 5 modeli aynı fiyat seviyesinden satışa sunulmuş oluyor.

Asus PadFone 2 ve Asus PadFone Station
Asus PadFone 2 ve Asus PadFone Station

Bir paket halinde satışa sunulacak olan Asus PadFone 2 modeli ile birlikte Akıllı Telefon, 10.1 İnçlik Tablet Ekranı ve Koruyucu Kılıf verilecek.

Ülkemizde ilk etapta ne kadarlık bir kullanıcıya ulaşabilir bilinmez ancak hem arkasında Asus gibi bir markanın olması hem de her alanda kullanımının oldukça özgün olması sebebiyle Asus PadFone 2 modeli kullanıcılar tarafından ilgi görecektir diye düşünüyorum.

Asus PadFone 2 Türkiye
Asus PadFone 2 Türkiye

Yakın dönemde Teknoloji Marketlerde satışa sunulacak olan Asus PadFone 2 modelinin detaylı bir incelemesini de cihaz elimize ulaştıktan sonra yapacağız. Ama ilk etapta özelliklerini ve ön incelemesini Asus PadFone 2 Özellikleri, Yorumlar ve Türkiye Satışı konusundan inceleyebilirsiniz.

Asus PadFone 2
Asus PadFone 2

Asus PadFone 2 Modeli Türkiye’de Satışa Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir