Çiftlik Bank Oyunu İçin Bakanlık İnceleme Başlattı

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından son birkaç haftadır basında oldukça fazla yer almaya başlayan Çiftlik Bank Oyunu için inceleme başlatıldı.

Gelen bilgilere göre Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından kendilerine son dönemde Çiftlik Bank Oyunu hakkında oldukça fazla soru gelmesi üzerine sistem hakkında inceleme başlatılmış.

Konuyla alakalı olarak Bakanlık tarafından sistemin Saadet Zinciri yapısında olup olmadığı araştırılacak ve sistem hakkında gerekilirse yasal işlemler yapılacak.

Çiftlik Bank Şarküteri


Sabah Gazetesi tarafından yapılan haber akabinde basında oldukça fazla yer almaya başlayan Çiftlik Bank Sistemi üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığı sistemin sahibi olan Fame Game Hayvancılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kurulan şirket ve organizasyonları denetim altına aldı.

Bakanlık tarafından web sitesinde yapılan tam açıklama şu şekilde.

“Bakanlığımıza son dönemde ulaşan başvurularda “sanal çiftlik oyunları” olarak bilinen ve gelir vadeden sistemlerin yasal olup olmadığı sorulmakta ve bu piramit satış sistemi olabileceklerinden bahisle gerekli denetimlerin yapılması talep edilmektedir.

Bu kapsamda, son dönemde yazılı ve görsel medyada da sıklıkla gündeme gelmeye başlayan sanal çiftlik oyunlarına ilişkin Bakanlığımızca daha önceden ulaşan ihbar ve şikayetler doğrultusunda 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 80 inci maddesi ile ilgili mevzuat kapsamında aralarında “Çiftlik Bank” isimli sistemi işlettiği anlaşılan Fame Game Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin de bulunduğu bazı şirket ve organizasyonlar denetim kapsamına alınmış olup, benzer yapıların tespiti ve denetimine ilişkin çalışmalar da devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak: https://www.gtb.gov.tr/duyurular/sanal-ciftlik-oyunlari-hakkinda-basin-duyurusu

Çiftlik Bank Sistemi

Çiftlik Bank Bir Piramit Satış Sistemi mi?

Aslında Çiftlik Bank ilk çıktığı dönemlerde Referans Sistemine sahip olan bir oyundu. Bu sebeple de ilk dönemlerinde bir anlamda Piramit Satış Sistemi olarak ele alınabilirdi.

Ancak firma kısa süre içerisinde bu sistemi kapattı ve Referansla Üyelik süreci kapattı. Bu sebeple de Bakanlık tarafından yapılan Piramit Satış Sistemine pek uygun bir konumda değil.

Ancak Bakanlık tarafından yapılan Denetimler sonrasında yapılacak açıklamalara göre sistemin ilerleyişi de netleşmiş olacak.

Eğer Çiftlik Bank Oyunu bu süreci başarılı bir şekilde atlatır ve Bakanlık tarafından herhangi bir yanlış tespit edilmezse ilerleyen dönemde oyuna duyulan ilgi de artacaktır.

Çiftlik Bank

Çiftlik Bank Oyunu Nedir?

Çiftlik Bank Oyunu ile alakalı daha önce hazırlamış olduğumuz yazımıza göz atabilirsiniz.

[stextbox id=’info’]Çiftlik Bank Nedir? Nasıl Yatırım Yapılır? Nasıl ve Ne Kadar Kazanç Elde Edilir? [/stextbox]

Oyunla alakalı olarak yakın bir dönemde birde İnceleme Videomuz yayında olacaktır.

Çiftlik Bank Oyunu İçin Bakanlık İnceleme Başlattı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir