Çin Malı Nokia 808 PureView Android İle Geliyor

Çinli bir üretici tarafından üretilen ve Nokia 808 PureView Modeli baz alınarak yapılan yeni bir cihaz telefon pazarındaki herkesin yüzünü güldürmeyi başardı.

Orijinal ürünler kadar Çakma Ürünleri ile de ünlü olan Çin Pazarı şimdi de Nokia tarafından pazara sürülen 41 Mp lik Nokia 808 PureView modelinin çakmasını yaparak pazara sundular.

Android 2.3 İşletim Sistemi yüklü olarak gelen cihaz kasa yapısı ile aynen Nokia 808 modelinden kopyalanmış. Ancak kopyalama sırasında biraz malzemeden feragat edilmiş.

Kasa üzerine 41 MP Kamera yazan firma bu noktada da oldukça büyük bir çalışma yapmış ve reelde 3.2 MP olan kamerayı yazılım ile 41 MP seviyesine kadar taşımış. Elbette ki eldeki görüntü 1 MP bile etmez.

Symbian İşletim Sistemi ile gelen Nokia 808 için birde güzellik yapan Çinli firma cihaza Android 2.3 İşletim Sistemi yüklemiş durumda. Belki de cihaza en fazla yakışanı bu olmuştur.

3,5 İnç lik bir ekrana sahip olan ürün 550 MHz lik bir işlemciye ve 256 MB Ram Belleğe sahip. Cihazın Uzak Doğu satış fiyatı ise sadece 75 Dolar. Yani ülkemiz pazarına monte edilirse 140 TL gibi bir fiyatı var.

Çakma Üründe sınır tanımayan Çin Piyasası yakında yeni modeller ile de karşımızda olacaktır. Şimdilik Çakma Nokia 808 modeli ile idare etmeniz gerekecek.

 

Çin Malı Nokia 808 PureView Android İle Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir