Google Tablet Yeniden İnternetten Satışı Deneyecek

Google firması geçtiğimiz senelerde çıkardığı Nexus modelinin satıuşı için kullandığı ama başarısızlıkla sonuçlandırdığı İnternetten Satış modelini bu seferde çıkarmak üzere olduğu Tablet Bilgisayarı için denemeyi planlıyor.

200 Doların altındaki bir fiyat ile pazara sunulması beklenen cihazın Asus veya Samsung firmaları tarafından çıkarılması ve pazara Google Nexus Tablet ismiyle sürülmesi şu aşamada yüksek bir ihtimal. Ancak aynı durum satışlar noktasında biraz kilitleniyor.

Wall Street Journal tarafından verilen habere göre Google geçmişinde başarısızlık ile sonuçlandırdığı bir satış deneyimi için yeniden kolları sıvayacak. Bu sefer ise hedefteki ürün Google Nexus Tablet olacak.

Firmanın ciddi ciddi bu tarz bir satış düşüncesi içinde olması satışlarda önemli bir düşüş yaşatacaktır. Ancak diğer taraftan da araya birçok katmandaki satış girdileri ve fiyat eklenmeleri çıkmayacağı için daha uygun fiyattan pazara sunulma imkânı doğacaktır.

Ancak birçok kullanıcının internetten alışveriş yapmak istememesi sorun yaşatabilir Google firmasına. Bu sebeple İnternet + Mağaza satışı ile isteyen kullanıcıya istediği noktadan alışveriş yapma imkanı tanıması daha başarılı bir çalışma olacaktır gibi görünüyor.

 

 

Google Tablet Yeniden İnternetten Satışı Deneyecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir