Hepsiburada Kargom Burada Hizmeti Duyuruldu

Hepsiburada tarafından müşterilerin kargo ulaşımını kolaylaştırmayı amaçlayan Kargom Burada hizmeti duyuruldu. İlk Kargom Burada noktaları İstanbul merkezli olarak hayata geçirildi.

İlk olarak İstanbul merkezli olarak başlayacak olan Kargom Burada hizmeti ile ev veya iş yerinize getirilmesini istemediğiniz tüm kargoları belirlenen teslimat noktalarından alabileceksiniz.

Özellikle gün içerisinde evde olur muyum, işte olur muyum, kargoyu alacak kimse var mı gibi sorularla boğuşan müşteriler için Kargom Burada güzel bir seçenek olmuş olacak.

 

HepsiBurada

 

İstanbul’daki 4 AVM Kargom Burada Noktası Oldu

İstanbul merkezli olarak başlatılan yeni teslimat sisteminde ilk olarak 4 AVM’de Easy Point adı verilen teslimat merkezleri oluşturuldu. Bu noktalar AVM açık olduğu sürece hizmet verecek şekilde tasarlandı.

Ürün teslimatı yapılacağı açıklanan ilk 4 nokta

  • Kanyon
  • Zorlu Center
  • Akasya
  • Akmerkez

olarak duyuruldu.

 

HepsiBurada Kargom Burada Giriş

 

2019 Yılında Anadolu’nun Birçok Noktasında Faaliyete Geçecek

“Kargom Burada” ile ilgili konuşan Hepsiburada Uluslararası Grup Başkanı Emre Ekmekçi “Hepsiburada olarak müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını her zaman gözetiyor, onlardan aldığımız geri bildirimlerle yeni hizmet modelleri geliştiriyoruz. Özellikle çalışan veya gününün çoğunu evinin dışında geçiren müşterilerimizin, online siparişlerinde yaşadıkları kargo teslimat beklentilerinden yola çıkarak “Kargom Burada” hizmetini hayata geçirdik.

Kargom Burada ile müşterilerimiz artık kendilerine en uygun olabilecek noktadan, sipariş ettikleri ürünleri diledikleri saatte kolayca teslim alabiliyorlar. İlk etapta İstanbul’da 4 AVM’de başlattığımız bu hizmet modelimizi 2019 yılında Ankara, İzmir ve Eskişehir başta olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde ve noktalarında da yaygınlaştıracağız. İlk olarak alışveriş merkezlerinde uygulamaya başladığımız bu yeni teslimat modeli, AVM’lerdeki trafik ve alışverişin canlanmasına, dolayısıyla da ekonominin hareketlenmesine yardımcı olacaktır” dedi.

 

HepsiBurada Kargom Burada

 

Hepsiburada Kargom Burada Hizmeti Nasıl Alınır?

Hepsiburada.com adresi üzerinden alışveriş yaptığınız süreçte Normal Kargo Seçimi yapar gibi Kargom Burada seçimi yapabiliyor olacaksınız.

Ek bir ücret ödemesi yapmayacağınız bu hizmet için alışveriş esnasında teslimat bilgileri ekranında yer alan adres bölümünde “Teslimat Noktasına Gönder” seçeneğini tercih ettiklerinde karşılarına çıkan 4 teslimat noktasından birini seçebiliyorsunuz.

Ayrıca teslimat noktaları için bir teslimat süresi de belirlemeniz gerek. Ancak bu teslimat süreleri arasında bir miktar fiyat farkı karşınıza çıkabilir.

Firma tarafından Kargom Burada seçeneği altına “standart”, “yarın teslimat” ve “bugün teslimat” seçenekleri eklenmiş durumda. Bu seçeneklerden istediğiniz birisini seçerek siparişlerinizi dilediğiniz saatte Easy Point teslimat noktalarından teslim alabilirsiniz.

Hepsiburada Kargom Burada Hizmeti Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir