LG Optimus 4X Haziran Ayında Satışa Çıkıyor

LG Optimus 4X HD Satışa Çıkıyor
LG Optimus 4X HD Satışa Çıkıyor

LG firması tarafından üretilen Dört Çekirdekli cihazlardan ilki olan LG Optimus 4X modeli Haziran ayı içerisinde pazara sunulacak.

Nvidia Tegra 3 işlemci ailesine sahip olan LG Optimus 4X modeli girdiği testlerden oldukça başarılı sonuçlar ile ayrılmıştı. Bu sebeple pazara çıkması HTC One X ve Samsung Galaxy S3 modelleri için rekabetin artması anlamına gelecek gibi görünüyor.

LG Optimus 4X HD, 4.7 inç 720p IPS ekran, 4 çekirdekli 1.5 GHz’lik Nvidia Tegra 3 işlemci, 8 megapiksel kamera, 1GB RAM ve 2140 mAh batarya gibi teknik özellikler ile Haziran ayında Almanya, İsveç, İngiltere, Polonya ve İtalya gibi ülkelerde satışa sunulacak. Ülkemizde ise Temmuz ayını bulacaktır ürünün satışa sunulması.

 

LG Optimus 4X Haziran Ayında Satışa Çıkıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 28 Mayıs 2012, 01:07

    4 Çekirdekli 1.5 GHZ özelliği şu anki kullanılan bilgisayarlarda var. Vay canına demek teknoloji ne kadar hızlı ilerliyor. 8 Megapiksel kamerasıda işletim sistemide fiyatı etkileyecek gibi duruyor.

    Cevapla
  2. 27 Mayıs 2012, 23:52

    Çekirdek teknolojisinin gelişmesi ileriki mobil cihazlar içinde önemli bir gelişme. Yalnız çekirdeğin gelişmesi yani küçülmesi ve aynı zamanda hızlı olması demek fiyata çok fazla etkileyeceği anlamına gelmez mi? Ülkemizde Temmuz ayında piyasaya sunulacak yalnız fiyatını çok merak ediyorum açıkçası.

    Cevapla
  3. 27 Mayıs 2012, 11:38

    Merhaba benim de bir sorum olacaktı. 4G henüz aktif değil diyorlardı ama LG optimus ile haziranda aktif olur değil mi?

    Cevapla