Samsung Galaxy S DUOS Çift Hatlı Android Tabanlı Akıllı Telefon

Samsung firması Android İşletim Sistemine sahip Çift Hatlı cep telefonu olan Samsung Galaxy S DUOS modelinin satışına başlamak üzere.

Bu ay bitmeden Avrupa pazarında satışına başlanılacak olan Galaxy S DUOS modelinin yıl bitmeden bütün pazarlarda satışa çıkması, Türkiye pazarına da giriş yapması bekleniliyor.

Henüz net olarak bir özellik ve detaylı açıklama yapılmayan Galaxy S DUOS modelinde 1 GHz lik Qualcomm Snapdragon S3 işlemci kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca üründe 512 MB RAM Bellek, 5 MP lik Arka Kamera, Android 4.0 Ice Cream Sandwich İşletim Sistemi, 1500 mAh lik Batarya, 4 GB Dahili Hafıza ve MicroSD kart Yuvası ve TouchWiz Nature UX ara yüzünün kullanılması bekleniyor.

 

Samsung Galaxy S DUOS Çift Hatlı Akıllı Telefon
Samsung Galaxy S DUOS Çift Hatlı Akıllı Telefon

Özellikle Türkiye pazarında Android İşletim Sistemine sahip Çift Hatlı cep telefonunun oldukça rağbet göreceğine kesin gözüyle bakılıyor. Dünya pazarında da Samsung firması bu noktada başarılı bir adım atmış gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S DUOS
Samsung Galaxy S DUOS

Bakalım Galaxy S Duos isimli bu cihaz pazarda nasıl bir yer edinecek kendisine. Ace ve Wonder modelleri gibi satış rakamlarını zorlayacak mı?

Samsung Galaxy S Duos
Samsung Galaxy S Duos

Samsung Galaxy S DUOS Çift Hatlı Android Tabanlı Akıllı Telefon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. kardeşime hediye olarak almıştım, uzun süredir sorunsuz olarak kullanabiliyor.

  2. 15 Mart 2013, 00:09

    aldığım günden itibaren sorun yaşıyorum çift hat ikisi birden aktif olmuyor resimli mesaj gönderilemiyor gelen açılmıyor çift hat kullananlara tavsiye etmem.iki sefer servisine gitti bıkkınlık verdi.