Sony’den 4 Çekirdekli Telefonlar İçin 2013 Tarihi Verildi

LG ve HTC gibi dünya markaları tarafından Şubat ayı içerisinde duyurulan 4 Çekirdekli telefonlarının yanında birkaç ay içerisinde piyasaya çıkması beklenen Samsung ve iPhone 5 gibi cihazlara rağmen Sony firması 2013 senesine kadar 4 Çekirdekli ürün üretmeyeceğini açıkladı.

Ericsson firmasını satın alarak tamamen Sony logosu ile ürünler üretmeye hazırlanan ve Xperia S,  Xperia U, Xperia P gibi modellerini duyuran firma 4 Çekirdekli ürünler içinse bekleme kararı aldı.

Bu ürünlerin Performans + Batarya Süresi gibi sorunlar doğuracağını düşünen firma daha az batarya harcayan ve daha fazla işlem gören ürünlerin araştırmasını ve geliştirmesini yapana kadar 4 çekirdekli ürünlerden uzak duracağa benziyor.

Sony tarafından yapılan bu açıklama bir anlamda kullanıcıları için hayal kırıklığı yarattı. Çünkü HTC, LG, Samsung ve iPhone gibi firmaları 4 çekirdekli ürünlerini piyasaya sürmelerinden sonra bir anlamda Sony Xperia serisi daha düşük bir seviyede kalacak gibi görünüyor.

Firmanın bu karar ne kadar doğru olur bilinmez ancak sene sonuna doğru çıkarılacak bir cihazın Geç Kalma sorunu yaşayacağı da aşikâr.

 

Sony’den 4 Çekirdekli Telefonlar İçin 2013 Tarihi Verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. ben sony kulllanıyorum çünkü imajdan önce güç,sağlamlık ve hız gelir. sony varken diğerlerine gerek yok.

    Cevapla
  2. 30 Kasım 2012, 23:35

    herkes geç kalmışlığa takılmış ben bu bekleyişin güzel bir sonuç doğuracağına inanıyorum 8 yıldır sony ericsson w810i kullanıyorum düşmediği yükseklik kalmadı hala ilk günki batarya, hala ilk günki sağlamlığını koruyor kardeşim de 9 yıldır kaç tane samsung kaç tane nokia kullandı sayısı bilinmez en son oda bir sony cihaz aldı ve çok memnun benim önerim başta sony sonra htc

    Cevapla
    • bende 2004 te aldığım w810 halen orjinal bataryası üzerinde ve tam 1 hafta dayanıyor ben spot almıştım japan pil ile ilk yıllarda tam 24 gün gece açık halde şarjı gidiyordu top gibi mübarek yerlerde ama halen bunun kulaklık sesini geçen telefon yada mp3p player görmedim en son Iphone5 i tokatladı.

      Cevapla
  3. Araştırdım 2013 de çıkaracak 2gb ramli 1.5ghz 4 cekirdekli 16 megapiksel muhteşem telefonu çıkaracak kasqsida metal dwb adida xperia yume

    Cevapla
  4. Bence Sony 4 çekirdekli tablet akıllı cihaz falan üreteceğine fotoğraf makinası filan üretsin. En iyi yapabildiği iş o çünkü başka bir şey yapamıyorlar ki.

    Cevapla
    • Sony tedarikçi dir bilmiyorsan ogren

      Cevapla
    • düşünüldüğünde çok mantıklı bir karar. belki biraz gecikicekler ama bahanelerinde oldukca haklılar. s3 tekı 2 si sanal 4 cekırdek, asırı sarj tuketıyor. Gun ıcınde benı yarı yolda bırakıcak bır telefonu almak, benım ıcın oldukca sacma.

      Cevapla
    • 30 Kasım 2012, 23:49

      bu olumsuz eleştiriyi neye dayanarak gözlüyorsun ben şahsen hiç sorun yaşamadım

      Cevapla