Vodafone Microsoft İle Kırmızı Bulut Projesinde Buluştu

Vodafone firmasının önderliğinde Microsoft işbirliğinde KOBİ’lere Bilişim Hizmeti Sunmayı amaçlayan Kırmızı Bulut servisi yapılan bir basın toplantısı ile duyuruldu.

Son zamanlarda adınız sıkça duyduğumuz Bulut Bilişim zaman içerisinde Türkiye’nin Lokomotifi olan KOBİ’lerinde büyümesine katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Vodafone firması Microsoft tarafından pazara sunulan Office 360 hizmetlerini Kobi Abonesi olan müşterilerine oldukça uygun fiyatlar ile sunmaya başlayacak. Bu sayede Kobi’ler E-Posta ve Web Çözümleri, İş Yönetimi Çözümleri, Bilgi Güvenliği Çözümleri gibi geniş bir listeye sahip olan bir sistemin içerisine girmiş olacaklar.

Vodafone Türkiye CEO’su Serpil TİMURAY ve Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer ÖZMEN tarafından yapılan bir basın açıklaması ile duyurulan Kırmızı Bulut Vodafone tarafından son dönemde yapılan atılımlardan sadece birisi.

Daha önce Çiftçi Paketleri, Kobi Paketleri, Sigorta Paketleri gibi birçok çözüm önerisi sunan firma zaman içerisinde hem operatör olarak hem de bir dağıtımcı olarak büyümesini katlamayı başardı.

 

Vodafone Microsoft İle Kırmızı Bulut Projesinde Buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir