Motorola Droid Fighter İlk Bilgileri Sızdırdı

Motorola tarafından çıkarılacak olan ve oldukça merakla beklenen Motorola Droid Fighter modeli henüz resmi olarak duyurulmadan basına sızdırıldı.

Bu bilgileri firma içerisinden birinin mi elde ettiğini yoksa dışarıdan birisi tarafından mı duyurulduğunu bilmiyoruz. Ancak cihazla ilgili ilginç bazı detaylar sızdırılmış durumda.

Öncelikle cihaz tabi ki Android 4.0 İce Cream Sandwich ile gelecek ve ICS nin gücünü hissettirecektir.

Sızdırılan bilgilere göre cihazda 4.6 inçlik bir ekran kullanılmış durumda. Yani cihazımız oldukça büyük bir ekrana sahip olacak. 

Bunun dışında cihaz içerisinde uzun bir batarya ömrü amaçlanıyor. Büyüyen ekran ve gelişen işlemcilerden dolayı cihaz üzerinde 3300 mAh lik bir batarya konuşlandırılacakmış. Buna göre eğer ekstra bir batarya tüketme durumu olmazsa cihaz ile haftalık şarj süresini görebiliriz.

Sızıntı tarafından verilen bilgilere göre Motorola firması Motorola Droid Fighter modelini Nisan 2012 içerisinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Tabi ki bu bilgilerin ve resmin ne kadar gerçek olduğunu ancak Motorola tarafından Droid Fighter modeli ile ilgili bir açıklama yapıldığında görebileceğiz. İşte o zamana kadar bu bilgiler bir sızıntı mahiyetinde ve tamamen doğru olduğu bilinmiyor.

 

 

Motorola Droid Fighter İlk Bilgileri Sızdırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir