Android ve İOS İçin Mobil Microsoft Office Programı Geliyor

Son dönemde Mobil alana daha fazla ağırlık veren ve Windows Phone 7 ve 7.5 İşletim Sistemi ile pazarda varlığını göstermeye başlayan Microsoft firması şimdi de Microsoft Office yazılımlarını Mobil Pazara sunmaya hazırlanıyor.

Windows 8 İşletim Sistemini çıkarma telaşı içerisinde olan Microsoft firmasının bu dönemde bir de Android ve İOS İşletim Sistemine sahip cihazlarda kullanabilecek şekilde tasarlayacağı Mobil Microsoft Office Programı çıkaracağı bilgisi verildi.

Android İşletim Sistemi ve İOS İşletim Sistemi için Microsoft Office Mobile Geliyor
Android İşletim Sistemi ve İOS İşletim Sistemi için Microsoft Office Mobile Geliyor

Henüz resmi bir bilgi veya açıklama yapılmasa da Android İşletim Sistemi ve İOS İşletim Sistemi içerisinde Resmen bulunmayan Microsoft Office yazılımlarının Mobil Versiyon olarak bu cihazlara gelmesi iyi olacaktır.

Ancak gelecek yazılımların Ücretli mi olacağı, Ücretsiz Görüntüleme + Ücretli Düzenleme şeklinde mi geleceği bilinmiyor.

 

Android ve İOS İçin Mobil Microsoft Office Programı Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. 17 Ocak 2014, 15:21

    HTC One X ve HTC One X modellerinin Android 4.2.2 devamında artık güncelleme almayacağı resmi olarak doğrulandı..

  2. 31 Mayıs 2012, 21:35

    Yapmayın etmeyin arkadaşlar Windows diyoruz burada Android’ten bahsediyorsunuz? Ne içtiniz anlayamadım :) Bence Android işletim sistemi mi yoksa Windows Phone’mu derseniz ben elbette Android’i seçerim. Çünkü windows ürünü kullanmak istemiyorum.

  3. 31 Mayıs 2012, 21:33

    Google öncülüğünde böyle bir işletim sisteminin geliştirilmesi bence gayet hoş yalnız Google bunu yaparken diğer işlerinide düzgün yapmalı. Sanırım arkadaşlar bu nedenden dolayı Google’a bu kadar kızgınlar :)

    Cevapla
  4. Ya bırak Google ya. Google ne olduğunu ve kendinden çok daha fazla bir şey zannediyor kendini. Misal şimdi de gözlük işine girmiş falan. Ya sen neden böyle IBM özentisi tarzında bir şeyler yapmaya uğraşıyorsun ki???

  5. Windows işletim sistemi tekelliğinde kendini övenmeyi bırakıp aynı zamanda mobil cihazlarda da kendini gösteriyor. Mobil Office uygulamasını geliştirmesi de kullanıcılar açısından çok yararlı olmuş. Bu sefer gözüme girdin işte Microsoft.

  6. 27 Mayıs 2012, 11:13

    Harika bir düşünce bence. Her zaman işime yarayacak bir proje. Ücreti maksimimum 50$ olur bence. O yüzden hemen alabilirim.

  7. 26 Mayıs 2012, 09:42

    Ücreti ne kadar olursa olsun ben Mobil Office programını telefonuma indiririm çok işime yarayacak gerçekten. İnşallah en kısa zamanda piyasa çıkar.

    Cevapla
  8. 26 Mayıs 2012, 09:40

    Mobil Microsoft Office Programı ücretlimi olacak. Androit markette uygulamalar gelende 1$ ücretli olursa bunun fiyatı ne kadar olur?

  9. Microsoft Office Androitin içinde bu çok güzel olmuş, Geç kalınmış bir proje ama çok iyi olacak bence bakalım Microsoft Office daha başka nelerle karşımıza çıkacak